آیا شما هندوانه تان را به 2 قاچ تقسیم می کنید؟ اگر این کار را انجام می دهید کاملا در اشتباه هستید. بهترین روش برای بریدن هندوانه برای حفظ ویتامین ها را در این بخش ببینید.


هندوانه یک میوه پرطرفدار و در عین حال سرشلار از خاصیت فصل تابستان است که برش این میوه فوت و فن خود را دارد که با رعایت نکردن آن تمام ویتامین های آن را از بین خواهید برد پس این بخش را به دقت دنبال کنید تا بهترین و مناسب ترین نوع برش هندوانه را ببینید. 


برش درست هندوانه

برش درست هندوانه,بهترین نوع برش هندوانه

مراحل برش صحیح هندوانه برای حفظ ویتامین های موجود در آن


به جای دادن برش های عرضی به هندوانه و همانطور که معمولا ما انجام می دهیم یعنی 2 قاچ کردن و بعد هم تکه تکه کردن عرضی این روش را که در تصویر می بینید دنبال کنید.

برش درست هندوانه,بهترین نوع برش هندوانه
بهترین نوع برش هندوانه


جالب است بدانید که زمانی که شما برش هندوانه را قاچ می کنید و قسمتی را میل و قسمتی باقی می میاند اگر روی سطح قسمت باقی مانده را نپوشانید به دلیل تبخیر آب درون هندوانه و به دنبال آن از بین رفتن ویتامین های هندوانه، قسمت باقی مانده ویتامین خواصی نخواهد داشت اما با این نوع برشی که دیدید هندوانه بدون از دست دادن ویتامین ها و تغییر در رنگ و آبدار بودنش باقی می ماند.


منبع : namnak.com



تاريخ : | | نویسنده : iranhotnews |
رپورتاژ
لیپوماتیک
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
نقش دینگ در صنعت حمل و نقل
عوارض روغن خراطین
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
انجام پایان نامه
نمایندگی برندها در ایران
انجام پایان نامه
فروشگاه اسباب بازی بازیجو
سامانه جامع مشاغل شهرری
لیست قیمت اجاره خودرو
فال حافظ
خرید اینترنتی دستگاه تصفیه آب خانگی
خرید دستگاه تصفیه آب خانگی
فروش جوجه بوقلمون - اردک - مرغ بومی - شترمرغ
چرا مردم به تور کیش دبی مالزی و تایلند روی آوردند
استفاده از میز و صندلی های استاندارد در تالار عروسی
معرفی بهترین سایت های خرید بلیط های چارتری

لینک های مفید
درج آگهی رایگان | صندلی هتلی | کاغذ دیواری | کاغذ دیواری |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.